Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Naam*

Contactgegevens

E-mailadres*
Met dit e-mailadres houden we je op de hoogte van de status van je inschrijving.
Adres*

Aanvraag

Geef hier onder een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw aanvraag. Denk hierbij aan het aantal personen en de locatie.

Wie zijn wij

Bedrijfsprofiel

TopStad Uitzend- & Detachering B.V. (TopStad)  (sinds 2000 actief op arbeidsmarkt regio NH), is een NBBU en NEN gecertificeerd, maatschappelijk betrokken Uitzend- en Detacheringbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen, uitvoeren, managen, coachen, opleiden & trainen, uitzenden en detacheren van ( flex )personeel. TopStad is samen met TopStad Talents een onderdeel van Phoenix management BV (Phoenix projecten). Wij werken meer dan 18 jaar samen met de opdrachtgevers, Instituten, Scholen,  gemeentelijke organisaties; het UWVwerkbedrijf, DWI en de gemeenten Haarlem en Amsterdam in het kader van invulling van vacatures en arbeidsmarktprojecten. Onze werkgevers / opdrachtgevers spelen hier een curiciaal rol om het arbeidsbemiddelingsproces op gang te zetten. Dat doen wij door het uitzenden van tijdelijk en vast personeel bij onze opdrachtgevers..

TopStad  heeft zijn strepen verdiend op het gebied van communicatieprocessen, training van uitzendpersoneel, intensieve begeleiding en UITZENDEN van zeer competente werknemers. Daardoor heeft TopStad  Uitzend- en Detachering BV in korte tijd een uitstekende naam opgebouwd bij vele relaties die hoogwaardige personeelsdiensten op maat zoeken. Een breed pakket van activiteiten waarmee wij optimaal invulling geven aan al specifieke behoeften van de opdrachtgevers op het gebied van personeelsdiensten op maat. Met deze eigenzinnige, gespecialiseerde dienstformule heeft Topstad zich in korte tijd op de kaart weten te zetten als een allround organisatie met een oplossing voor elk personeelprobleem.

TopStad beschikt over een gevarieerd bestand van gemotiveerd personeel. Dankzij onze gedegen kennis, onze contacten in de regio,onze netwerken en onze  informele wervingskanalen kunnen wij snel en vakkundig  het juiste, goed gemotiveerde personeel vinden voor onze opdrachtgevers. Het grondige voortraject staat ervoor garant dat de kwaliteiten en kenmerken van het personeel optimaal aansluiten op de eisen en de behoeften van de opdrachtgever.

De kracht en de meerwaarde van ons ligt voornamelijk in de combinatie van onze manier van aanpak, geleverde diensten  gecombineerd met eigenformule Talentsplus.

Talents Plus

Deze UNIEKE FORMULE vormt de sleutel tot succes. TopStad onderscheidt zich van andere leveranciers van personeelsdiensten door zijn kennis van en ervaring met kandidaten van nieuwe generatie flexwerkers.

De nieuwe generatie Flexwerker:

 • Goed opgeleid, ondernemend en flexibel;
 • Professioneel ingesteld;
 • Kwalitatief met betrekking tot vakmanschap;
 • Drager en overdrager van kennis, kunde en vaardigheden;
 • Loyaal en gedisciplineerd;
 • Een doorzetter die zich volwaardig inzet voor de functie;
 • Communicatief, creatief  en productief.

Veel menselijk kapitaal van jonge talenten blijft onbenut omdat ze weinig kennis hebben van de arbeidsmarkt. Ook de werkgevers benutten dit menselijke arbeidskapitaal van jonge talenten onvoldoende. Hier vervult onze organisatie een cruciaal intermediaire rol om de vraag en aanbod te koppelen. Wij hebben een gedegen begeleidingsplan ontwikkeld en met succes in de praktijk uitgetest/beoefend, waarmee werkgever en werknemer worden geholpen bij het opbouwen van een langdurige en optimale samenwerking. Het resultaat van onze aanpak is een win-win situatie voor beide partijen. De kandidaat krijgt een baan met perspectief in een prettige werkomgeving, de werkgever een gemotiveerde, vakbekwame en sociaal competente kandidaat /medewerker.

Uitzenden & Detacheren

TopStad beschikt over een gevarieerd bestand van gemotiveerd personeel. Dankzij onze gedegen kennis, onze contacten in de regio, onze netwerken en onze  informele wervingskanalen kunnen wij snel en vakkundig  het juiste, goed gemotiveerde personeel vinden voor onze opdrachtgevers. Het grondige voortraject staat ervoor garant dat de kwaliteiten en kenmerken van het personeel optimaal aansluiten op de eisen en de behoeften van de opdrachtgever.

Voordat een kandidaat wordt gedetacheerd vindt een uitvoerigeintensieve selectie plaats.

Wij selecteren voor u de ideale kandidaat aan de hand van een profielschets van uw bedrijf met aandacht voor functieprofiel en bedrijfscultuur. Waar nodig/mogelijk laten wij kandidaten een a twee dagen kosteloos meelopen in het bedrijf. Aan de hand van een ‘snuffelstage’ kunnen beide partijen vaststellen of zij bij elkaar passen en met elkaar willen doorgaan.

Wij leveren vakbekwame mensen voor de volgende sectoren:

 • Sociaal domein ( Schuldhulpverlener, Budgetbeheerder, WMO consulent, klantmanager)
 • Beveiliging,
 • NT2 docenten,
 • Financiën
 • Sales & Marketing,
 • Techniek & industrie

Deze vakbekwame mensen kunnen wij concurrerende tarieven aanbieden. Verder hebben wij een totaal pakket van dienstverlening. Hierbij willen wij u de voordelen pakket in het kort benoemen.

 • NEN/VRO/NBBU gecertificeerd
 • Gespecialiseerd in de snelle werving en selectie van( tijdelijk) personeel
 • Mogelijkheden aanbieden om de juiste kandidaat in dienst te nemen via:
  1. Werving & Selectie
  2. een week gratis proefplaatsing kandidaten
  3. Uitzendconstructie
  4. Detacheringconstructie
  5. Bemiddeling/recruitment 
 • Alle kandidaten worden getoetst aan beroeps- en functievaardigheden voordat zij starten
 • Uitgebreide referentie onderzoek
 • Uitstekende coachings- en begeleidingsinstrumenten voor onze kandidaten om duurzamer, effectiever te functioneren op de werkvloer
 • Wij bieden voor onze opdrachten managementadvies indien nodig
 • Hanteren van concurrerende prijzen in voordeel van onze opdrachtgevers
 • Uitstekend relatiebeheer met onze opdrachtgever voor evaluatie, afstemming en zorgvuldigheid van onze diensten.