Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Naam*

Contactgegevens

E-mailadres*
Met dit e-mailadres houden we je op de hoogte van de status van je inschrijving.
Adres*

Aanvraag

Geef hier onder een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw aanvraag. Denk hierbij aan het aantal personen en de locatie.

Op zoek naar werk

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging op het gebied van Sociaal domein, Beveiliging, NT2 docent, ICT & Automatisering?

Op zoek naar werk

Financiën of Sales & Marketing, Beveiliging, logistiek&management, chauffeurs met groot rijbewijs en industrie en stelt u het op prijs dat u daarbij blijvend ondersteuning ervaart, dan biedt TopStad Talents wat u zoekt. Wij leveren een groot scala aan vormen van ondersteuning bij uw zoektocht naar een nieuwe baan of een tijdelijke opdracht en bij uw verdere ontwikkeling. TopStad Talents ondersteunt onder andere starters, ervaren specialisten, en freelancers bij het zoeken naar een baan of opdracht. Wij ondersteunen ook medewerkers als loopbaan- of jobcoach of medewerkers die te maken krijgen met een outplacementtraject. TopStad Talents besteedt veel tijd en aandacht aan u, als kandidaat. Wij starten hier al mee bij ons eerste contact en beëindigen de ondersteuning pas, als u aangeeft hier geen behoefte meer aan te hebben. TopStad Talents biedt u bij wijze van spreken Lifetime Recruitment aan. TopStad Talents zorgt voor gedegen kennis van de wensen en beoogde doelen van onze kandidaat. We bereiken dit door de ondersteuning te organiseren vanuit uw eigen regio en uw eigen regionaal-werkende Carreer Coach.

TopStad Talents staat voor continuïteit, betrouwbaarheid, open communicatie en een goede samenwerking met kandidaat en opdrachtgever. Professionaliteit en kwaliteit zijn typerende kenmerken bij het realiseren van ons gemeenschappelijke doel. De wensen van onze kandidaten en van onze opdrachtgevers staan hierbij centraal met als resultaat de best mogelijke match.

Een succesvol resultaat is gebaseerd op goede samenwerking met onze kandidaten. We brengen samen met u als kandidaat uw wensen, capaciteiten en beoogde doelen in kaart. Vervolgens ondersteunen we u om uw doelen op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier te bereiken.