Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Naam*

Contactgegevens

E-mailadres*
Met dit e-mailadres houden we je op de hoogte van de status van je inschrijving.
Adres*

Aanvraag

Geef hier onder een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw aanvraag. Denk hierbij aan het aantal personen en de locatie.

Opleiding Voorliggende voorzieningen

4 modules - € 692

De opleiding

Voorliggende voorzieningen spelen een belangrijke rol in de Participatiewet. Iemand die recht heeft op een Ziektewetuitkering heeft geen recht op bijstand. De Participatiewet is namelijk het sluitstuk van het socialezekerheidsstelsel. Daarom moet altijd worden nagegaan of hulp kan worden geboden via een voorziening die aan de Participatiewet vooraf gaat; een zogenaamde voorliggende voorziening. In de cursus Voorliggende voorzieningen krijg je in korte tijd een goed overzicht van de verschillende regelingen die als voorliggende voorziening worden aangemerkt.

Doelgroep

Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een sociale dienst of een andere instantie in de sociale zekerheid en je staat in direct contact met je klanten.

Offerte

Bent u een bedrijf of gemeentelijke instelling en wilt u kandidaten voor één van onze leerlijnen inschrijven/aanmelden? Wij voorzien u dan graag van een passend advies. Vraag dan nu vrijblijvend een advies op maat aan!

Modules

  • Module 1 Relatie met de Participatiewet
  • Module 2 Inkomen bij ziekte of handicap
  • Module 3 Inkomen bij werkloosheid
  • Module 4 Inkomen bij ouderdom, overlijden, kinderen en studie