Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

"*" geeft vereiste velden aan

Persoonsgegevens

Naam*

Contactgegevens

E-mailadres*
Met dit e-mailadres houden we je op de hoogte van de status van je inschrijving.
Adres*

Aanvraag

Geef hier onder een zo uitgebreid mogelijke beschrijving van uw aanvraag. Denk hierbij aan het aantal personen en de locatie.

Bert Winter

Graag stel ik mij even voor:

Ik ben Bert Winter, 61 jaar, geboren in de Noordoostpolder en via Lelystad neergestreken in Woerden. Mijn werkzame leven ben ik gestart in 1979 als loketmedewerker bij PTT Post in Lelystad. Een zeer mooie periode met veel klantcontact maar helaas ook de ervaring van twee gewapende overvallen. Na 10 jaar heb ik de overstap gemaakt naar PTT Telecom als medewerker afdeling Control in district Amsterdam. In de tussentijds heb ik de avond-HEAO gevolgd.

Na diverse functies bij de financiële administratie in Amsterdam ben ik gevraagd voor de functie van functioneel beheerder van het nieuwe grootboek systeem Oracle bij KPN in Den Haag. Een zeer interessante periode om een dergelijke systeemimplementatie mee te maken en het proces van beheer vorm te geven.

Het werken bij de financiële administratie bleef mij echter trekken en zo heb ik voor de bedrijfsonderdelen KPN Wholesale en iBasis (Internationale deelneming van KPN) binnen mijn rol binnen Finance vervuld. In de tussentijd heb ik de post-HBO avondstudie HOFAM (opleiding via NIVE tot Qualified Controller) gevolgd. Hierdoor ben ik doorgegroeid naar Financial Controller binnen KPN.

In februari 2019 heb ik mijn 40-jarig jubileum gevierd bij KPN. Precies in de tijd dat KPN en ik in goed overleg afscheid van elkaar hebben genomen. Aansluitend was ik 5 maanden vrijgesteld van werk waarin ik mij heb voorbereid op mijn volgende stap.

In de zomer van 2019 heb ik besloten om mijn resterende werkzame jaren in te zetten bij de schuldhulpverlening. Ik heb de opleiding tot consulent schuldhulpverlener en budgetcoach bij Elkenain gevolgd. Vanaf 1 oktober 2019 heb ik mijn vernieuwde CV via UWV kenbaar gemaakt. Mijn CV is opgepakt door uitzend- en detacheringsbureau Topstad BV.

Bij Topstad hebben ze mij voorgesteld bij de Gemeente Den Haag voor de vacature van budgetbeheerder op projectbasis. Eind oktober ben ik op gesprek geweest en vanaf 4 november gestart als budgetbeheerder op projectbasis. Mijn eerste stap in de schuldhulpverlening. Een geweldige mooie ervaring waarvan ik veel plezier en genoegdoening heb.  Ik ben gemotiveerd en gedreven om mensen te helpen.

Nu een jaar verder stopt het project. De Gemeente Den Haag heeft mij echter gevraagd om bij hun in dienst te treden op een openstaande vacature. Langs deze weg wil ik Halit en Regilio van Topstad heel hartelijk danken voor de geboden kans in dit werkveld. Ik ben hun zeer erkentelijk dat ze mijn CV op waarde hebben ingeschat. Ik wens iedereen heel veel succes in de toekomst.

Dit bericht delen